Taller mòbil

Imagina el concepte d'UVI Mòbil traslladat al món de la reparació. Així són els tallers mòbils, vehicles equipats amb tot el necessari per reparar el teu cotxe sense necessitat de moure de casa. L'empresa valora y gestiona el grau de sinistre i en funció de la magnitud s'envia una furgoneta, un pick up, un vehicle comercial o fins i tot un suv.

 

Servei de reparació de pneumàtics

Quan es presenti una coberta averiada s'ha de comprovar si cal comprar pneumàtics nous o si la coberta està dins de les consignes tècniques de reparació, en cas afirmatiu i segons el seu desgast s'avalua si és rendible o no i es posa en coneixement del client.

En cas de realitzar la reparació de les rodes del cotxe, aquesta ha de ser feta amb els productes adequats (Pegat, P.R.P. o autovulcanizant) en funció dels danys apreciats en les cobertes, mantenint neta en tot moment la zona de reparació.

 

Servei de venda de pneumàtics

La nostra empresa ofereix una gran varietat de marques i tipus de pneumàtics, Tenim pneumàtics per turismes, 4x4 o furgonetes amb un ventall de preus que s'adaptaran a les necessitats del nostre client. Contem amb marques tan pronunciades com Michelin, Bridgestone, Pirelli, Dunlop, GoodYear o Continental entre altres.

 

Canvi d'oli

L'oli és la sang del motor. Els canvis d'oli periòdics són una de les maneres més fàcils de perllongar la seva vida útil. Depenent del tipus d'oli que facis servir, has de canviar-los cada 10.000 o 5.000 quilòmetres.

Són molts els beneficis de mantenir el motor del nostre auto lubricat, disminueix el fregament, que és la interacció entre rugositats, evita el desgast, dóna protecció a les peces. D'altra banda, els motors nets funcionen en forma més eficient, perllongant la seva vida útil, millorant l'efectivitat del combustible, fins i tot reduint el consum d'oli. El teu auto falla menys si mantens el motor en bon estat.

 

Canvi de pastilles de fre

La funció principal del sistema de frenada és oferir una resposta immediata i òptima en circumstàncies de desacceleració o emergència.

El sistema de frenada de la majoria dels vehicles es recolza en les rodes davanteres, equipats per frens de discos que són més resistents i dissipen millor la calor, mentre que les rodes del darrere estàn equipades per frens de tambor, però, en l'actualitat cada vegada més models de vehicles tenen el sistema de frens de discos en tots dos eixos.

Per aixo, a Mont-Roda realitzem un anàlisi exhaustiu del teus frens i realitzem un canvi dels frens si el client ho desitja.

 

Revisions Pre-ITV

Tant els professionals dels concessionaris com els dels tallers aconsellen realitzar dues revisions del cotxe en profunditat a l'any, més les revisions periòdiques, com per exemple de canvi d'oli. Aquest tipus de revisions a fons o pre-ITV serveixen per comprovar l'estat dels elements que se solen analitzar en una ITV oficial. D'aquesta manera ens assegurem arribar a la ITV amb el cotxe en perfectes condicions per passar-la sense cap problema.

Entre els defectes que més es repeteixen en una inspecció tècnica destaquen el sistema de frens, els llums, els pneumàtics i els gasos d'escapament. Portar aquests elements a punt ens evitarà haver de passar una segona revisió.

Per això, a Mont-Roda disposem d'aquest servei perquè el nostre client realitzi la seva ITV sense cap problema.

 

Mecànica ràpida

La nostra diferència es basa en unir l'experiència, l'especialització que ens defineixen en el món del motor amb el tracte proper i personalitzat cap al client. Aquesta és l'única fórmula per aconseguir que vehicles i persones surtin del nostre taller a punt.

A continuació destaquem alguns dels nostres serveis en mecànica ràpida que posem a la teva disposició.

  • Oli: l'oli s'ha de revisar periòdicament per comprovar que està en el nivell adequat. A més d'això, s'ha de fer un canvi seguint les recomanacions del fabricant, que segons el tipus d'oli la durada pot ser major o menor.
  • Canvi de pneumàtics: treballem amb les millors marques del mercat.
  • Líquid refrigerant: s'ha de revisar cada 20.000 km i substituir-se en cas de presentar anomalies o cada 40.000 km independentment que no presenti cap anomalia.
  • Eixugaparabrises: s'han de substituir les escombretes quan estiguin desgastades.
  • Aire condicionat: convé revisar-quan no baixa la temperatura o desprèn una olor desagradable.
  • Frens: necessitaran un canvi quan s'il·lumini el testimoni que indica desgast de les pastilles de frens o perdin efectivitat.
  • Amortiguadors: el seu bon manteniment és essencial per a la seguretat viària.
  • Filtres: s'han de canviar periòdicament per evitar avaries.
  • Bateries: es canviarà quan presenti errors en el seu funcionament normal.
  • Tubs d'escapament: són susceptibles de ser canviats sempre que notem un soroll estrany al seu interior o des del motor, quan emetin una quantitat anormal de CO2 o si es percep una pèrdua de potència en el vehicle.

Kit de distribució: molt important de controlar els quilòmetres per la seva substitució, ja que una ruptura pot suposar una avaria greu.

 

Alineacions de direcció

Una mala alineació de les rodes augmenta el desgast i el deteriorament dels pneumàtics, a més parts mecàniques de la direcció es poden veure afectades. També cal recordar que l'efecte d'arrossegament dels pneumàtics provocat per una mala alineació fa que el vehicle consumeixi més carburant. Una correcta alineació de les 4 rodes t'assegura un comportament òptim i les millors prestacions del teu vehicle.

 

Reparació de pneumàtics industrials, agrícoles, camions, tractors i obra pública

És exactament igual que el servei de reparació de pneumàtics normal i corrent, només que està orientat a vehicles industrials, agrícoles, camions, tractors i obra pública.